0

Duurzaamheid binnen ons bedrijf

Caasi.eu is zich ervan bewust dat bij economisch handelen altijd gevolgen zijn voor natuur en milieu. Wij vinden het dus als geen ander belangrijk om verantwoordelijk te handelen en rekening te houden met het milieu. Wij zijn van mening dat elke kleine verbetering in processen voor duurzaamheid de juist aandacht verdient, om zo naar een groter geheel toe te kunnen werken. Onze constante verbetering van alle bedrijfsprocessen die bijdragen aan duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Daarom werkt Caasi.eu samen met haar medewerkers en partners om deze doelen te bereiken.

Vermindering CO2 uitstoot

Ons doel is om onze CO2 uitstoot te verminderen en / of te compenseren, rekening houdend met de technische en economische mogelijkheden.

Afval scheiden

De vermindering van de afvalhoeveelheden is voor ons belangrijk. Dit willen we bereiken door het afval zorgvuldig te blijven scheiden.

Beschermen

Wij vinden het onze taak om het milieu zoveel mogelijk te beschermen. Het is ons doel om dit bewustzijn ook over te brengen op medewerkers. Dit doen wij door ze te trainen om te werken en handelen op een manier die hulpbronnen bespaart.

Ideeën, tips of meer weten?

Heb je nog ideeën of tips hoe wij nog meer rekening kunnen houden met het milieu? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar: hello@caasi.eu.

0