0

Service pack OLED scherm – Zwart voor iPhone 14 Pro

Artikelnummer: 95402

Het Service pack OLED scherm – Zwart voor iPhone 14 Pro is een essentiële accessoire voor je telefoon. Het biedt een hoogwaardige beeldkwaliteit en zorgt voor een vlotte en probleemloze gebruikerservaring.

 410,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Service pack OLED scherm – Zwart voor iPhone 14 Pro

Met het service pack OLED scherm in het zwart voor de iPhone 14 Pro ben je verzekerd van een hoogwaardige vervanging voor je huidige scherm. Dit service pack biedt talloze voordelen en functies die je iPhone 14 Pro naar een hoger niveau tillen. Het OLED scherm zorgt voor levendige kleuren, diepe zwarttinten en een indrukwekkende kijkervaring. Dankzij de hoge resolutie geniet je van haarscherpe beelden en heldere details.

Daarnaast beschermt dit service pack je iPhone 14 Pro tegen krassen, stof en vingerafdrukken, waardoor je scherm er altijd als nieuw uitziet. De installatie is eenvoudig en probleemloos, zodat je snel kunt genieten van je vernieuwde iPhone 14 Pro. Dit service pack is specifiek ontworpen voor de iPhone 14 Pro en garandeert een perfecte pasvorm en functionaliteit.

Upgrade je iPhone 14 Pro met het service pack OLED scherm in het zwart en ervaar de voordelen van een verbeterde kijkervaring en optimale bescherming. Maak je geen zorgen over krassen of vlekken op je scherm en geniet van de levendige kleuren en scherpe beelden die dit OLED scherm te bieden heeft.

Extra informatie

Kleur

Zwart

Onderdeel

Scherm

Kwaliteit

Service pack

0