0

Refurbished OLED scherm – Zwart voor iPhone X

Artikelnummer: 91809

Ontdek de verbeterde iPhone X met een refurbished zwart OLED scherm. Geniet van levendige kleuren, scherpe beelden en een geweldige kijkervaring, allemaal in een stijlvolle zwarte behuizing.

 72,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Refurbished OLED scherm – Zwart voor iPhone X

Met trots presenteren wij het verbeterde iPhone X met een refurbished zwart OLED scherm. Dit toestel combineert de vertrouwde kracht en stijl van de iPhone X met een gloednieuw scherm dat een indrukwekkende visuele ervaring biedt.

Het refurbished OLED scherm levert intense kleuren, diepe zwarttinten en een scherpe resolutie, waardoor elk detail tot leven komt op het 5,8-inch display. Deze technologie zorgt voor een meeslepende kijkervaring bij het bekijken van foto’s, video’s en het spelen van games.

Met het refurbished zwart OLED scherm ervaar je levendige kleuren en een hoog contrast, zelfs bij fel zonlicht. Bovendien biedt het scherm een verbeterde energie-efficiëntie, waardoor de batterij langer meegaat en je langer kunt genieten van al je favoriete apps en functies.

Kies voor de verbeterde iPhone X met refurbished zwart OLED scherm en laat je verrassen door de scherpe beeldkwaliteit en de vele voordelen die dit toestel te bieden heeft. Upgrade je smartphone-ervaring met dit hoogwaardige scherm en geniet van elk moment in levendige detail.

Extra informatie

Kleur

Zwart

Onderdeel

Scherm

Kwaliteit

Refurbished

0