0

Original new LCD scherm – Wit voor iPad Pro 10.5″

Artikelnummer: 35464

 

Nieuw LCD scherm – Wit voor iPad Pro 10.5. Verbeter je kijkervaring met dit hoogwaardige scherm voor je iPad Pro 10.5.

 192,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Nieuw LCD scherm – Wit voor iPad Pro 10.5

Upgrade nu je iPad Pro 10.5 met ons gloednieuwe LCD scherm in de kleur wit! Dit scherm biedt je een heldere en levendige kijkervaring, waardoor je favoriete films, foto’s en games tot leven komen. Met de perfecte pasvorm en eenvoudige installatie, is dit nieuwe scherm een must-have accessoire voor je iPad Pro 10.5.

Met ons nieuwe LCD scherm geniet je van scherpe beelden en levendige kleuren, waardoor je elk detail haarscherp ziet. Dankzij de hoge resolutie en de uitstekende beeldkwaliteit, brengt dit scherm je kijkervaring naar een hoger niveau. Daarnaast zorgt de witte kleur voor een frisse en moderne uitstraling, waardoor je iPad Pro 10.5 er nog stijlvoller uitziet.

De installatie van het LCD scherm is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zodat je direct kunt genieten van een verbeterde kijkervaring. Bovendien is ons scherm van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor je verzekerd bent van langdurig gebruik zonder verlies van beeldkwaliteit.

Upgrade je iPad Pro 10.5 vandaag nog met ons nieuwe LCD scherm in de kleur wit en geniet van een heldere, levendige en stijlvolle kijkervaring!

Extra informatie

Kleur

Wit

Kwaliteit

Original new

Onderdeel

Scherm

0