0

Behuizing volledig gemonteerd – EU (A grade) – Zwart voor iPhone XR

Artikelnummer: 92507

Volledig gemonteerde behuizing (A-grade) – Zwart voor iPhone XR. Bescherm je iPhone XR met deze hoogwaardige behuizing van A-kwaliteit. Geniet van een strak design en optimale functionaliteit.

 79,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Behuizing volledig gemonteerd – EU (A grade) – Zwart voor iPhone XR

Deze volledig gemonteerde behuizing (A-grade) in het zwart is speciaal ontworpen voor de iPhone XR. Met deze behuizing kun je jouw iPhone XR een geheel nieuwe look geven, terwijl je tegelijkertijd geniet van de hoogwaardige kwaliteit van een A-grade product.

De behuizing is volledig gemonteerd, waardoor je geen gedoe hebt met het zelf in elkaar zetten van onderdelen. Het enige wat je hoeft te doen, is je oude behuizing verwijderen en deze nieuwe behuizing eenvoudig op je iPhone XR bevestigen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je direct kunt genieten van je nieuwe smartphone-ervaring.

Met de zwarte kleur geeft deze behuizing een moderne en stijlvolle uitstraling aan je iPhone XR. Bovendien beschermt de behuizing je toestel tegen krassen, stoten en andere dagelijkse beschadigingen, zodat je iPhone XR er langer als nieuw uit blijft zien.

Upgrade nu je iPhone XR met deze volledig gemonteerde behuizing (A-grade) in het zwart en geniet van een nieuwe look en optimale bescherming voor je toestel.

Extra informatie

Kleur

Zwart

Onderdeel

Behuizing

0