0

Behuizing volledig gemonteerd – EU (A grade) – Rood voor iPhone SE 2020

Artikelnummer: 92733

Volledig gemonteerde behuizing in rood voor de iPhone SE 2020. Bescherm je telefoon met stijl en geniet van een eenvoudige installatie.

 55,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Volledig gemonteerde behuizing – Rood voor iPhone SE 2020

Upgrade je iPhone SE 2020 met deze volledig gemonteerde behuizing in het prachtige rood. Met deze behuizing geef je jouw iPhone niet alleen een frisse en opvallende look, maar geniet je ook van verschillende voordelen en functies.

Deze behuizing is volledig gemonteerd en klaar voor gebruik. Je hoeft dus geen tijd te besteden aan het in elkaar zetten van alle onderdelen. Met één simpele installatie ziet jouw iPhone SE 2020 er direct gloednieuw uit.

De rode kleur brengt een levendige en stijlvolle uitstraling met zich mee. Het voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je iPhone en maakt het onderscheidend van de rest. Met deze behuizing laat je jouw eigen stijl zien en maak je een statement.

Niet alleen is deze behuizing een esthetische verbetering, maar het biedt ook de nodige bescherming voor je iPhone. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, beschermt het jouw iPhone tegen krassen, stoten en vallen.

Met deze volledig gemonteerde behuizing creëer je een unieke en opvallende look voor je iPhone SE 2020, terwijl je tegelijkertijd geniet van de voordelen van bescherming en eenvoudige installatie. Upgrade jouw iPhone vandaag nog met deze rode behuizing en maak een statement met jouw stijl.

Extra informatie

Kleur

Rood

Onderdeel

Behuizing

0