0

Apple MT223ZM/A iPhone 15 Pro Clear Case w/ MagSafe

Artikelnummer: C912

De Apple MT223ZM/A iPhone 15 Pro Clear Case met MagSafe is de perfecte keuze om je iPhone 15 Pro te beschermen. Deze hoes biedt niet alleen volledige bescherming, maar maakt ook gebruik van MagSafe-technologie voor eenvoudigere bevestiging van accessoires.

 49,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Met de Apple MT223ZM/A iPhone 15 Pro Clear Case met MagSafe bescherm je je kostbare iPhone op een stijlvolle en handige manier. Deze door Apple ontworpen hoes past naadloos om je iPhone 15 Pro en biedt optimale bescherming tegen krassen en stoten. Het transparante ontwerp zorgt ervoor dat je de natuurlijke schoonheid van je iPhone kunt blijven zien, terwijl de MagSafe-functionaliteit ervoor zorgt dat de hoes magnetisch op je iPhone blijft zitten.

Dankzij de MagSafe-technologie kun je de case eenvoudig en veilig op je iPhone plaatsen. De magnetische bevestiging zorgt voor een perfecte uitlijning en een stevige grip. Bovendien kun je de case combineren met andere MagSafe-accessoires, zoals de MagSafe-oplader, voor een nog betere gebruikservaring.

De Apple MT223ZM/A iPhone 15 Pro Clear Case met MagSafe is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het slanke ontwerp accentueert de vorm van je iPhone en voegt geen onnodige bulk toe. Daarnaast biedt de case gemakkelijke toegang tot alle knoppen, poorten en functies van je iPhone, zonder dat je de hoes hoeft te verwijderen.

Kortom, met de Apple MT223ZM/A iPhone 15 Pro Clear Case met MagSafe kies je voor een hoogwaardige bescherming en een naadloze gebruikerservaring. Bescherm je iPhone 15 Pro tegen dagelijkse schade en geniet van het gemak en de functionaliteit van MagSafe.

Extra informatie

Kleur

Transparant

MagSafe-ondersteuning

Ja

Merkfabrikant

Apple

0